۰۹۱۲۵۷۲۹۱۱۳

مشاوره رایگان قبل از مراسم

هر روز هفته 9 صبح الی 9 شب

پاسخگوی شما هستیم

عید سعید فطر

عید فطر

عید سعید فطر چه روزی است ؟

عید فطر روز اول ماه شوال و در پایان ماه رمضان است .

عید سعید فطر روز اول ماه شوال و در پایان ماه رمضان است ; عید فطر از مهم‌ترین جشن‌ها و اعیادمسلمانان است ; در کشورهای اسلامی، عید فطر از جمله اعیاد بسیار مهم محسوب می‌شود ; در این روز، روزه حرام است و مسلمانان نماز عید برگزار می‌کنند; پرداخت زکات فطره در این روزبرمسلمانان واجب است .

آداب عید سعید فطر

 عید سعید فطر پس از یک ماه عبودیت و عبادت مؤمنان روزه دار در مهمانی خدا فرامی رسد ; مردم شهرها و روستاهای ایران مانند دیگر مسلمانان جهان این روز مبارک ; را با برپایی آداب و رسوم با شکوه فراوان گرامی میدارند; معمولاً مردم از چند روز قبل از عید فطر با چراغانی کردن سر در مساجد، حسینیه ها، ادارات، مراکز دولتی و خصوصی، معابر، میادین، بازارها و خانه ها، خانه تکانی;  خرید نیازمندیهای نو اعم از شیرینی و میوه به استقبال این عید بزرگ میروند.

بازدید از اقوام، بزرگان فامیل و سادات، عیادت از بیماران، دیدار از خانواده هایی که به تازگی عزیزی را از دست داده اند، رفتن بر مزار درگذشتگان و گلزار شهدا و طلب مغفرت و آمرزش برای اهل قبور، کمک به نیازمندان، تقسیم نذورات و خیرات، هدیه دادن به بچه ها، برگزاری مراسم ازدواج و عروسی های مذهبی و جشن های نامزدی، ارسال هدایا برای نوعروسان و نودامادها از طرف خانواده های عروس و داماد از جمله سنت های پسندیده ای است که مردم برای نکوداشت عید فطر به آن پایبند هستند.

عید سعید فطر

[vcex_button url=”https://aroosimazhabi.ir/contact-page” title=”رزرو گروه سنتی عید فطر” style=”flat” align=”center” color=”green” size=”large” target=”self” rel=”none”]رزرو گروه سنتی عید فطر [/vcex_button]

عید سعید فطر از دیدگاه ائمه

اميرالمؤمنين على(عليه السلام) در يكى از اعياد فطر خطبه‏ اى خوانده ‏اند و در آن مؤمنان را بشارت و مبطلان را بيم داده‏اند.

خطب اميرالمومنين على بن ابى طالب عليه السلام يوم الفطر فقال:

ايها الناس! ان يومكم هذا يوم يثاب فيه المحسنون و يخسر فيه المبطلون و هو اشبه بيوم قيامكم، فاذكروا بخروجكم من منازلكم الى مصلاكم خروجكم من الاجداث الى ربكم . و اذكروا بوقوفكم فى مصلاكم و وقوفكم بين يدى ربكم، و اذكروا برجوعكم الى منازلكم، رجوعكم الى منازلكم فى الجنه. عباد الله! ان ادنى ما للصائمين و الصائمات ان يناديهم ملك فى آخر يوم من شهر رمضان، ابشروا عباد الله فقد غفر لكم ما سلف من ذنوبكم فانظروا كيف تكونون فيما تستانفون .

اى مردم! اين روز شما روزى است كه نيكوكاران در آن پاداش مى‏گيرند . زيانكاران و تبهكاران در آن مايوس و نا اميد مى‏گردند و اين شباهتى زياد به روز قيامتتان دارد . پس با خارج شدن از منازل و رهسپار جايگاه نماز عيد شدن به ياد آوريد . خروجتان از قبرها و رفتنتان را به سوى پروردگار، و با ايستادن در جايگاه نماز به ياد آوريد ايستادن در برابر پروردگارتان را و با بازگشت‏به سوى منازل خود، متذكر شويد بازگشتتان را به سوى منازلتان در بهشت‏برين، اى بندگان خدا، كمترين چيزى كه به زنان و مردان روزه‏دار داده مى‏شود اين است كه فرشته‏اى در آخرين روز ماه رمضان به آنان ندا میدهد و میگويد:

«هان!بشارتتان باد، اى بندگان خدا كه گناهان گذشته‏تان آمرزيده شد، پس به فكر آينده خويش باشيد كه چگونه بقيه ايام را بگذرانيد.»

عید سعید فطر از دیدگاه عارفان

عارف وارسته ملكى تبريزى درباره عيد فطر آورده است: «عيد فطر روزى است كه خداوند آن را از ميان ديگر روزها بر گزيده است ; ويژه هديه بخشيدن و جايزه دادن به بندگان خويش ساخته و آنان را اجازه داده است ; تا در اين روز نزد حضرت او گرد آيند و بر خوان كرم او بنشينند و ادب بندگى بجاى آرند ;چشم اميد به درگاه او دوزند و از خطاهاى خويش پوزش خواهند ; نيازهاى خويش به نزد او آرند و آرزوهاى خويش از او خواهند ونيز آنان را وعده و مژده داده است ; كه هر نيازى به او آرند، بر آوره و بيش از آنچه چشم دارند ; به آنان ببخشند و از مهربانى و بنده‏نوازى، بخشايش و كارسازى در حق آنان روا دارد كه گمان نيز نمى‏برند.

روز اول ماه شوال را بدين سبب عيد فطر خوانده‏اند ; كه در اين روز،امر امساك و صوم از خوردن و آشاميدن برداشته شده و رخصت داده شد ; كه مؤمنان در روز افطار كنند و روزه خود را بشكنند فطر و فطر و فطور به معناى خوردن و آشاميدن ابتداى خوردن و آشاميدن است ; و نيز گفته شده است كه به معناى آغاز خوردن و آشاميدن است ; پس از مدتى از نخوردن و نياشاميدن ابتداى خوردن و آشاميدن را افطار مى‏ نامند ; و از اين رو است كه پس از اتمام روز و هنگامى كه مغرب شرعى در روزهاى ماه رمضان ; شروع مى‏شود انسان افطار مى‏كند يعنى اجازه خوردن پس از امساك از خوردن به او داده مى ‏شود.

عید فطر

[vcex_button url=”https://aroosimazhabi.ir/contact-page” title=”رزرو گروه سنتی عید فطر” style=”flat” align=”center” color=”green” size=”large” target=”self” rel=”none”]رزرو گروه سنتی عید فطر [/vcex_button]

 

اعمال روز عید فطر

عيد فطر داراى اعمال و عباداتى است كه در روايات معصومين(ع) به آنها پرداخته شده و ادعيه خاصى نيز آمده است ; از سخنان معصومين(ع) چنين مستفاد می ‏شود كه روز عيد سعید فطر، روز گرفتن مزد است ;  و لذا در اين روز مستحب است كه انسان بسيار دعا كند ; و به ياد خدا باشد و روز خود را به بطالت و تنبلى نگذراند و خير دنيا و آخرت را بطلبد.

و در قنوت نماز عيد مى‏خوانيم:

«… اسئلك بحق هذا اليوم الذى جعلته للمسلمين عيدا و لمحمد صلى الله عليه و آله ; ذخرا و شرفا و كرامة و مزيدا ان تصلى على محمد و آل محمد و ان تدخلنى فى كل خير ادخلت فيه محمدا و آل محمد و ان تخرجنى من كل سوء ; اخرجت منه محمدا و آل محمد صلواتك عليه و عليهم اللهم ; انى اسالك خير ما سئلك عبادك الصالحون و اعوذ بك مما استعاذ منه عبادك المخلصون‏»

بارالها! به حق اين روزى كه آن را براى مسلمانان عيد و براى محمد(ص) ذخيره و شرافت و كرامت و فضيلت قرار دادى ; از تو مى‏خواهم كه بر محمد و آل محمد درود بفرستى و مرا در هر خيرى وارد كنى ; كه محمد و آل محمد را در آن وارد كردى ; از هر سوء و بدى خارج سازى كه محمد و آل محمد را خارج ساختى ;  درود و صلوات تو بر او و آنها خداوندا ! از تو مى‏طلبم آنچه بندگان شايسته‏ات از تو خواستند و به تو پناه مى‏برم ; از آنچه بندگان خالصت‏به تو پناه بردند.

صحیفه سجادیه

در صحيفه سجاديه نيز دعايى از امام سجاد(ع) به مناسبت وداع ماه مبارك رمضان و استقبال عيد سعيد فطر وارد شده است:

«اللهم صل على محمد و آله و اجبر مصيبتنا بشهرنا ; و بارك لنا فى يوم عيدنا و فطرنا و اجعله من خير يوم مر علينا ; اجلبه لعفو و امحاه لذنب و اغفرلنا ما خفى من ذنوبنا و ما علن …

اللهم انا نتوب اليك فى يوم فطرنا الذى جعلته للمؤمنين عيدا ، و سرورا و لاهل ملتك مجمعا و محتشدا ; من كل ذنب اذنبناه او سوء اسلفناه او خاطر شرا اضمرناه توبة من لا ينطوى على رجوع الى.»

پروردگارا! بر محمد و آل محمد درود فرست و مصيبت ما را در اين ماه جبران كن ; و روز فطر را بر ما عيدى مبارك و خجسته بگردان و آن را از بهترين روزهايى قرار ده كه بر ما گذشته است ; كه در اين روز بيشتر ما را مورد عفو قرار دهى ; گناهانمان را بشوئى و خداوندا بر ما ببخشايى آنچه در پنهان و آشكارا گناه گردانيم …

خداوندا! در اين روز عيد فطرمان كه براى مؤمنان روز عيد و خوشحالى و براى مسلمانان روز اجتماع و گردهمائى قرار دادى ; از هر گناهى كه مرتكب شده‏ايم و هر كار بدى كه كرده‏ايم ; هر نيت ناشايسته‏اى كه در ضميرمان نقش بسته است‏به سوى تو باز مى‏گرديم و توبه مى‏كنيم ; توبه‏اى كه در آن بازگشت‏به گناه هرگز نباشد و بازگشتى كه در آن هرگز روى آوردن به معصيت نباشد.

بارالها! اين عيد را بر تمام مؤمنان مبارك گردان و در اين روز ; ما را توفيق بازگشت‏به سويت و توبه از گناهان عطا فرما.

 

گروه سنتی عید فطر

 

گروه سنتی عید فطر

گروه سنتی عید فطر شامل سازهای عرفانی مانند :

  • تار
  • سه تار
  • ویولن
  • دف
  • سنتور
  • ساز های کوبه ای
  • و…

میزبان شما در مجالس عید فطر در کنار شما با شکوه ترین مراسم را اجرا خواهیم کرد .

 

[vcex_button url=”https://aroosimazhabi.ir/contact-page” title=”رزرو گروه سنتی عید فطر” style=”flat” align=”center” color=”green” size=”large” target=”self” rel=”none”]رزرو گروه سنتی عید فطر [/vcex_button]

 

گروه آوا و نوا توانسته خدمتی دیگر در این راسته ارائه دهد 

اعزام گروه سنتی برای مراسمات خیابانی

اعزام گروه سنتی برای مراسمات عروسی مذهبی

اعزام مولودی خوان برای هیئات مذهبی

اعزام تقلید صدا و شعبده باز

ارسال  سیسم صوت حرفه ای

گروه سنتی برای مراسم خصوصی شما

 

[vcex_button url=”https://aroosimazhabi.ir/contact-page” title=”رزرو گروه سنتی عید فطر” style=”flat” align=”center” color=”green” size=”large” target=”self” rel=”none”]رزرو گروه سنتی عید فطر [/vcex_button]

به اشتراک بگذارید

فیسبوک
توئیتر
لینکدین
واتس آپ
تلگرام
ایمیل
پرینت

دیدگاهتان را بنویسید

نشانی ایمیل شما منتشر نخواهد شد. بخش‌های موردنیاز علامت‌گذاری شده‌اند *

این فیلد را پر کنید
این فیلد را پر کنید
لطفاً یک نشانی ایمیل معتبر بنویسید.